Elektronski plačilni sistem Skrill (izvorno Moneybookers) je bil evidentiran 18. junija 2001 v Londonu. Družba velja za enega vodilnih na področju plačil, povezanih s spletnimi igralnicami, pokerjem, športnimi stavami in drugimi storitvami v industriji spletnih iger na srečo.

Skrill - eden od manjšinskih elektronskih plačilnih sistemov, ki je ponujen kot plačilo za uporabnike eBay dražbe. Sistem je enostaven za uporabo in upravlja vaš elektronski denar, lahko hitro in varno opravljate plačila, kupujete blago in storitve prek spleta in dvignete sredstva na kreditne in debetne kartice.

Skrill je popolnoma brezplačen, da se prijavite in ustvarite digitalno denarnico za takojšnjo pošiljanje in prejemanje denarja. Družba deluje v realnem času, kar pomeni, da ne boste dolgo čakali, da bi videli sredstva v računu, ki ga želite.

Ena od najpomembnejših prednosti uporabe storitve Skrill je, da ni nobene pristojbine, povezane z odvzemom sredstev. Poleg tega, ko je denar poslan, se bo takoj preusmeril na želeno destinacijo. V nekaterih primerih lahko pride do zamud pri umiku sredstev iz lokalne banke, zlasti ob praznikih in vikendih.

Spletna stran: www.skrill.com

Slovenščina: Ne