Bet365 ima morda najboljšo ponudbo izmed vseh spletnih stavnic. Zastopani so tudi majhni športi, velik izbor iger. Kvote so običajno zelo dobre.

Stave v živo

Stavnica Bet365 ima sijajno ponudbo za stave v živo. Od nogometnih tekem druge korejske lige, prek tekem prvih lig Uzbekistana in Združenih arabskih emiratov, do kuvajtskega rokometa in širše. Vse to je mogoče odigrati v živo na Bet365, vaše stave pa so sprejete že po nekaj sekundah. Ne glede na ogromno ponudbo športov, je Bet365 specialist za evropski nogomet in pri tem so verjetno najboljši na svetu. Pokrivajo skoraj vse lige sveta, a imajo za stave na najmočnejše evropske nogometne lige tudi poseben bonus.

Prenosi v živo

Dovolj je, da imate na računu 1 cent, video prenos pa je zelo dober. Imajo podroben koledar prihajajočih prireditev in zelo enostavno je najti nekaj za vsakogar, saj imajo bogato ponudbo različnih športov in veliko število dogodkov; prenose kompletne lige (španske primere in secunde, francoske lige 1 in lige 2, bundes lige 1 in 2, italijanske serije B, švicarske lige 1 in 2. liga, avstrijske lige 1 in 2, argentinske, brazilske, ...), prijateljske in kvalifikacijske tekme, tenis, košarko (NBA), rokomet in odbojko. POMEMBNO OBVESTILO: Prenosi v živo Bet365 zajemajo več kot 100.000 športnih dogodkov letno.

Vendar ne pozabite, da so pravice intelektualne lastnine za neposreden prenos takšnih dogodkov običajno na državni ravni, zato, odvisno od vaše lokacije, morda ne boste mogli spremljati vseh prenosov. Preden se pridružite stavnici Bet365 in vplačate depozit za ogled prenosov v živo, najprej pri stavnici bet365 preverite, ali neposredni prenosi veljajo za vašo državo; kontaktni podatki so na voljo na strani bet365, v zgornjem desnem kotu, s klikom na "Services"; izberite možnost "Contact Us".

Bet365 Mobile

Na voljo so vsakemu uporabniku z mobilnim telefonom in dostopom do interneta. Poleg športa lahko na telefonu ali tablici brezplačno ali za pravi denar igrate najbolj priljubljene igralniške igre: Blackjack, ruleto, igralne avtomate in mnoge druge.

Dodatne možnosti

Pomembno je izpostaviti, da obstaja še ena, zelo koristna možnost, in to je "Cash Out", s pomočjo katere lahko unovčite svojo stavo, še preden se konča. Pregled razpoložljivih stav lahko najdete ob prijavi, pod "My Bets".

Bet365 ne dela?

Če ste iz Slovenije in imate težave pri dostopu do spletnega mesta Bet365, ga odprite prek alternativne povezave (t.i. alternative link), ki jo boste našli na vrhu te strani. Slovenija je država, v kateri so številne stavnice blokirane, a do nekaterih od teh spletnih mest je možno dostopati prek njihovih delujočih alternativnih povezav.

Spletna stran: www.bet365.com

Spletna stran v slovenščini: Ne